Miklavške Pekarne

Vzemite si nekaj trenutkov in nas podrobneje spoznajte

zgodovina

NAŠI ZAČETKI

Če smo se zadnji dve desetletji trudili znotraj srednje velikega podjetja zadržati domačnost in upali, da se to dobro pozna na vseh naših izdelkih, bomo danes in v prihodnosti, s prilagajanjem željam strank in upoštevanjem slovenskih, evropskih in globalnih pekovskih trendov, strmeli k dodatnem dvigu ravni pekovske kulinarike.

Ravno tako kot na dan, ko smo leta 1996 pričeli s poslovanjem, častimo in spoštujemo pekovsko in slaščičarsko tradicijo. To ve vsak, ki je kdaj poizkusil naše izdelke, še bolj pa se tega zavedajo tisti, ki jim vonjave naših slastnih specialitet napolnijo nosove in domišljijo v večernih in nočnih urah, ko vonj po domačem kruhu zdrsne po ulicah Miklavža.

Naša preteklost in prihodnost še danes slonita na izkušnjah in marljivosti ustanoviteljev podjetja, bratih Vladimirju in Andreju. Z neprestanim nadgrajevanjem, prilagajanjem in iskro v očeh skrbita, da Miklavške pekarne ostajajo del vsakdana vseh tistih, ki v vsaki uri dneva želijo domač in okusen izdelek v obliki malice ali dodatka k obroku.

Naša preteklost in prihodnost še danes slonita na izkušnjah in marljivosti ustanoviteljev podjetja, bratih Vladimirju in Andreju.

Naši izdelki

Med našimi pestrimi in s številnimi zlatimi priznanji za kakovost nagrajenimi izdelki, smo ponosni na vsako dobroto posebej, še posebej pa moramo izpostaviti številne izvrstne vrste kruha, izborno ponudbo vsak dan svežih in domačih sendvičev in sanjsko slastne krofe, zaradi katerih smo znani po vsej Sloveniji.

Prisotni smo na osemnajstih lahko dostopnih lokacijah, kjer ponujamo okoli 150 različnih vrst izdelkov, pri pripravi katerih v ospredje kljub posledično daljšemu času pripravljanja, postavljamo vrhunsko kakovost. Vse sestavine, s katerimi ustvarjajo naši pekovski mojstri in pridne slaščičarke, so kupljene v Sloveniji, s tem pa spodbujamo tudi rast lokalnega gospodarstva.

Redno spremljamo pekovske trende, udeležujemo se tudi večjih evropskih sejmov, vse za to, da smo v stalnem stiku z napredkom v industriji, ki napak ne odpušča. Vam, drage stranke, ne ponujamo le brezčasnih klasik kot je na primer mešan kruh turist, ampak našo ponudbo ves čas bogatimo z novimi izdelki.

Med našimi pestrimi in s številnimi zlatimi priznanji za kakovost nagrajenimi izdelki, smo ponosni na vsako dobroto posebej.

Ali ste vedeli?

Danes v Miklavških pekarnah za peko, distribucijo in prodajo skrbi prek 35 marljivih ljudi, ki so neposredno odgovorni za to, da vas na naših prodajnih policah, ponekod že ob petih zjutraj vsak dan pričaka prek 10 tisoč svežih in slastnih izdelkov.

Opažamo znatno povečanje povpraševanja po bolj zdravemu načinu prehranjevanja, zato neprestano raste prodaja naših polnozrnatih izdelkov.

Velika količina naših pekovskih izdelkov najde pot tudi k družinam v stiski, omeniti pa velja tudi, da tedensko več kot 20 izdelkov ponujamo tudi polovični ceni. Kar naše zveste stranke ne uspejo kupiti, gre za krmo živalim okoliških kmetij.

Redno spremljamo pekovske trende, udeležujemo se tudi večjih evropskih sejmov, vse za to, da smo v stalnem stiku z napredkom.

Kruh se začne kemično starati šele po osmih urah.

Ker se zavedamo tudi prometne odgovornosti (naši značilno polepljeni kombiji so v pogonu praktično ves dan), nobeno od vozil našega voznega parka ni starejše od treh let. S sodobnimi vozili opremljenimi z vse čistejšimi dizelskimi motorji ne prispevamo le k prometni varnosti, ampak tudi k ekološki ozaveščenosti.

Velik del naše proizvodnje, ki je postavljena na površini 600 kvadratnih metrov je avtomatiziran, kar bistveno zmanjšuje fizični strez zaposlenih.

Saj veste – zadovoljni zaposleni, zadovoljne stranke.

Vam, drage stranke, ne ponujamo le brezčasnih klasik kot je na primer kruh turist, ampak našo ponudbo ves čas bogatimo z novimi izdelki.